Indien je de gegevens die je met ons hebt gedeeld (bij het plaatsen van een reactie) wilt anonimiseren, dien dan hier je verzoek in.

Met de privacyverklaring, ook wel privacy policy geheten, wordt beoogd te voldoen aan art. 33 en 34 van de Wet bescherming persoonsgegevens: persoonsgegevens worden slechts verwerkt nadat de betrokkene adequaat is geïnformeerd over doel en wijze van verwerking.

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Japanopreis.nl kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u een reactie plaatst bij een van onze artikelen, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan verstrekt.

Japanopreis.nl kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Uw naam/weergavenaam

– Uw e-mailadres

– Uw IP-adres

 

WAAROM VERWERKEN WIJ DEZE GEGEVENS

Japanopreis.nl verwerkt uw persoonsgegevens om per e-mail contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om uw reacties op de artikelen op deze site te kunnen herkennen.

HOE LANG BEWAREN WIJ GEGEVENS

Japanopreis.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

DELEN MET ANDEREN

Japanopreis.nl verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

COOKIES, TRACKING, GOOGLE ANALYTICS

Op de website van Japanopreis.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. Wij anonimiseren de data die naar Google Analytics wordt verstuurd. De aldus verkregen informatie wordt dus zonder het adres van uw computer (IP-adres) overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. heeft hier geen invloed op. Japanopreis.nl heeft Google geen toestemming gegeven om via Japanopreis.nl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering indienen. U ontvangt dan meteen een link waarmee u zelf uw gegevens kunt inzien, corrigeren of verwijderen.

BEVEILIGEN

Japanopreis.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Japanopreis.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Japanopreis.nl via ons contactformulier. Japanopreis.nl is een website van Caroline van Oosten de Boer.